Parse error: syntax error, unexpected '[' in /data/d/0/d0cb9304-9e84-40af-814d-69218d4308c3/hyrabra.se/public_html/hyrabra/inc/functions.php(7) : eval()'d code on line 36

Trivselregler

Störningar

Det skall vara tyst i huset från klockan 22.00-07.00. Tänker du använda slagborr, möblera om eller på annat sätt orsaka störningar i huset, så gör det under dagtid. Tänk på dina grannar när du spelar musik, att det inte är för högt, gäller givetvis även under dagtid. Den vanligaste orsaken till otrivsel och ovänskap mellan hyresgäster är just oväsen.

Tänker du anordna en fest som kan komma att störa, informera då dina grannar. Tänk även på att du är ansvarig för att dina gäster lämnar huset tyst och inte skrålar och slår med dörrar när de går.

Klagomål

Alla klagomål som avser upprepade störningar från grannar skall inlämnas skriftligen till hyresvärden. Av klagomålet skall det klart framgå vad som hänt, när det hänt och vem som orsakat störningen och vem som klagar.

Balkonger

Om du har balkonglådor, skall de placeras på insidan, var noga med att inte övervattna, så att vattnet rinner ner på våningen under.

Rökning

Om du är rökare så undvik att röka inomhus, utan gör detta utomhus. Givetvis plockar man upp fimparna efter sig.

Grillning

Att grilla på balkongen är inte tillåtet. Även om du använder elgrill så gillar inte grannarna röken och matosen.

Matning av fåglar etc

Kasta inte ut  fågelmat, det drar till sig möss och råttor.

Sopor

Viktigt att soporna sorteras och lägges i rätt tunna.

Husdjur

Var noga med att plocka upp efter din hund.