Parse error: syntax error, unexpected '[' in /data/d/0/d0cb9304-9e84-40af-814d-69218d4308c3/hyrabra.se/public_html/hyrabra/inc/functions.php(7) : eval()'d code on line 36

Flyttningsråd

In- och utflyttning

Lägenheten skall vara klar att skifta hyresgäst klockan 12.00 den första dagen i månaden såvida du inte överenskommit någon annan tid med hyresvärden och/eller med den in/utflyttande hyresgästen. Om den första dagen i månaden infaller på en lördag/söndag eller helgdag, så är det första vardagen efter veckohelgen som gäller som in/utflyttningsdag.

I samband med in/utflyttningsbesiktningen får du nycklar till lägenheten om inte annat överenskommits. Första månadshyran skall vara betald innan du får tillgång till lägenheten.

 

Att tänka på för dig som skall flytta ut.

Besiktning

Så snart du kan bedöma när lägenheten är tömd och städad skall du i god tid beställa en besiktningstid hos hyresvärden. Skador i lägenheten som inte anses vara normalt slitage, blir du ersättningsskyldig för.

Städning

Lägenheten måste förstås städa. Det är lätt att glömma en del vinklar och vrår där smulor och damm gärna samlas. Om lägenheten inte är ordentligt rengjord, måste vi debitera dig för städkostnaden.
Här hittar du vår checklista för flyttstädning.